Personvernerklæring

Hjem/Personvernerklæring
Personvernerklæring2020-06-22T11:21:10+02:00

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: http://randaberghallen.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Informasjonskapsler (cookies)

Dette er regulert i ekomlovens bestemmelse om vilkår knyttet til lagring av opplysninger i kommunikasjonsutstyr – den såkalte «cookie-paragrafen», jf. ekomloven § 2-7b.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker er informert om, og har samtykket til, hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med denne behandlingen er og hvem som behandler opplysningene.

Nedenfor finner du informasjon om Randaberghallen bruk av cookies. Ved å hente informasjon og/eller benytte tjenester på våre nettsider, samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser, i og med at de fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer cookies. Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av cookies, kan du trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette kan medføre redusert brukeropplevelse.

Google Analytics

Randaberghallen bruker Google Analytics for å analysere bruken av Randaberghallens nettsider. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt osv.

Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google, Inc. («Google»). Google Analytics bruker cookies for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Informasjonen som genereres av en slik cookie ved bruk av det aktuelle nettstedet, inkludert din IP-adresse, sendes til Google og lagres på servere i USA.

Randaberghallen bruker anonymizeIP, en funksjon som gjør at en enkeltbruker ikke kan identifiseres.

Google kan overføre statistikken til tredjeparter hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Sider på dette nettstedet kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hano – timebestilling

Denne personvernerklæringen gjelder for personopplysninger som registreres i forbindelse med timebestillinger på nettstedet https://randaberg.bestille.no/
Randaberghallen er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn. Våre kontaktopplysninger finner du på vår hjemmeside http://randaberghallen.no

Formålet med å samle inn personopplysninger

For å kunne bestille time i Randaberghallen på nett, må du registrere en brukerprofil med ditt mobiltelefonnummer, din e-postadresse og navnet ditt. Formålet med å behandle personopplysningene er for å kunne oppfylle våre avtaler med deg. Slik ivaretar vi både dine og våre interesser når du gjør en digital timebestilling. Videre kan personopplysningene benyttes til å sende deg kommunikasjon, som for eksempel en sms/epost med påminnelse om avtalen din.

Behandlingen av dine personopplysninger skjer i tråd med samtykkene du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven, bokføringsloven og eventuelle andre relevante lover.

Hvilke opplysninger samles inn
Randaberghallen behandler personopplysninger som du har oppgitt ved registrering av en brukerprofil, som navn, telefonnummer, e-postadresse, og eventuell tilhøringhet til lag, firma mv. Ønsker du å endre disse opplysningene gjør du det ved å logge deg inn på din ”profil” via vår hjemmeside.

Vi behandler også opplysninger om din bestillingshistorikk i Randaberghallen. Dette er for eksempel tid og dato for når du besøkte hallen, hvilke lokaler du leide og/eller produkter du kjøpte.

Din respons på generelle kampanjer, e-post og sms utsendelser og innlogget aktivitet på nett kan bli lagret.

Hvordan vi benytter din e opplysninger
Vi benytter personopplysningene du selv har registrert, og opplysninger som oppstår når du benytter deg av hallens tjenester, for å kunne oppfylle våre avtaler med deg. Dette gjelder for eksempel timer eller produkter du har bestilt i hallen.

Når du gjør en digital timebestilling i hallen, vil du motta en bekreftelse på SMS og/eller e-post fra hallen. I forkant av besøket vil du kunne motta timepåminnelser på SMS/epost om avtalen din. Når besøket er gjennomført vil du kunne motta en e-post med kvittering og annen relevant informasjon knyttet til besøket ditt.

I tråd med dine samtykker til kommunikasjon vil hallen kunne sende deg tilbud og annen type målrettet kommunikasjon som hallen mener er relevant for deg. For eksempel kan slik kommunikasjon sendes på SMS, e-post eller i andre digitale kanaler, som Facebook, instagram etc.

Hvem deler Randaberghallen opplysninger med (utlevering)
Personopplysninger som du registrerer hos Randaberghallen utleveres ikke til andre virksomheter eller organisasjoner uten at du har gitt et frivillig, aktivt og informert samtykke til utlevering.

Hvem behandler dine personopplysninger (databehandlere og underdatabehandlere)
Randaberghallen benytter seg av Hano AS. Hano er et butikkdatasystem og bookingsystem for frisør, hud- og velværesalonger, idrettshaller mv. i Norge, og behandlingen av dine registrerte personopplysninger reguleres av en Databehandleravtale inngått mellom Randabeghallen og Hano AS.

Endringer
Randaberghallen kan endre samtykkevilkår og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Ved endringer som krever ditt samtykke vil du bli bedt om å samtykke til nye vilkår når du logger deg inn på din ”profil”.

Dine rettigheter
Du kan når som helst redigere dine kontaktopplysninger og trekke tilbake eller gi samtykke til kommunikasjon når du er logget inn på din ”profil” via vår hjemmeside. Som innlogget bruker har du innsyn i dine personopplysninger og din bestillingshistorikk.

Ønsker du å få tilsendt alle personopplysninger hallen har lagret om deg må du kontakte hallen, eller logge deg inn på din ”profil” via hallens hjemmeside.

Dersom du vil kreve at dine personopplysninger skal bli slettet, kan du kontakte hallen på telefon eller e-post. Kontaktopplysninger finner du på http://randaberghallen.no

Dersom du krever dataportabilitet, som er retten til å ta med seg egne personopplysninger til en annen virksomhet, gjelder denne retten kun personopplysninger som du selv har gitt til hallen. Det vil si kontaktinformasjonen din.

Sletting av personopplysninger
Du kan når som helst be om at dine personopplysninger slettes. Det vil imidlertid bety at du må registrere deg på nytt dersom du på et senere tidspunkt ønsker å bestille ny time i hallen.

Kundeservice
Har du spørsmål om dine personopplysninger eller ønsker innsyn, ta kontakt med hallen innenfor åpningstidene på telefon eller på e-post. Kontaktopplysninger finner du på http://randaberghallen.no

Personvernombud
Har du spørsmål om eller er uenig i hvordan Randaberghallen behandler personopplysninger, kan du sende en e-post der du beskriver hva din henvendelse gjelder. Kontaktopplysninger finner du på http://randaberghallen.no

Du kan klage på hvordan Randaberghallen eller databehandler Hano AS behandler dine personopplysninger til Datatilsynet: e-post: postkasse@datatilsynet.no , telefon: 22 39 69 00

SuperSaaS B.V. – reservasjon av plass publikumsbading

Denne personvernerklæringen gjelder for personopplysninger som registreres i forbindelse med reservasjon av plass under publikumsbading via nettstedet https://www.supersaas.com/schedule/Randaberghallen/
Randaberghallen er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn. Våre kontaktopplysninger finner du på vår hjemmeside http://randaberghallen.no

Formålet med å samle inn personopplysninger

For å kunne reservere tid må du registrere en brukerprofil med ditt mobiltelefonnummer, din e-postadresse og navnet ditt. Formålet med å behandle personopplysningene er for å kunne oppfylle våre avtaler med deg. Slik ivaretar vi både dine og våre interesser når du gjør en digital forhåndsreservasjon. Videre kan personopplysningene benyttes til å sende deg kommunikasjon, som for eksempel en sms/epost med påminnelse om avtalen din.

Behandlingen av dine personopplysninger skjer i tråd med samtykkene du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven, bokføringsloven og eventuelle andre relevante lover.

Hvilke opplysninger samles inn
Randaberghallen behandler personopplysninger som du har oppgitt ved registrering av en brukerprofil, som navn, telefonnummer, e-postadresse. Ønsker du å endre disse opplysningene gjør du det ved å logge deg inn på din ”profil” via vår hjemmeside.

Vi behandler også opplysninger om din bestillingshistorikk i Randaberghallen. Dette er for eksempel tid og dato for når du besøkte hallen.

Hvordan vi benytter din e opplysninger
Vi benytter personopplysningene du selv har registrert, og opplysninger som oppstår når du benytter deg av hallens tjenester, for å kunne oppfylle våre avtaler med deg. Dette gjelder for eksempel tid som du har reservert i hallen.

Når du gjør en digital reservasjon i hallen, vil du motta en bekreftelse på SMS og/eller e-post fra hallen. I forkant av besøket vil du kunne motta timepåminnelser på SMS/epost om avtalen din. Når besøket er gjennomført vil du kunne motta en e-post med kvittering og annen relevant informasjon knyttet til besøket ditt.

I tråd med dine samtykker til kommunikasjon vil hallen kunne sende deg tilbud og annen type målrettet kommunikasjon som hallen mener er relevant for deg. For eksempel kan slik kommunikasjon sendes på SMS, e-post eller i andre digitale kanaler, som Facebook, instagram etc.

Hvem deler Randaberghallen opplysninger med (utlevering)
Personopplysninger som du registrerer hos Randaberghallen utleveres ikke til andre virksomheter eller organisasjoner uten at du har gitt et frivillig, aktivt og informert samtykke til utlevering.

Hvem behandler dine personopplysninger (databehandlere og underdatabehandlere)
Randaberghallen benytter seg av Supersaas B.V. Supersaas B.V. er et internasjonalt reservasjons/bookingsystem med forretningsadresse i EU/Nederland, og behandlingen av dine registrerte personopplysninger reguleres av en Databehandleravtale inngått mellom Randabeghallen og Supersaas B.V.

Endringer
Randaberghallen kan endre samtykkevilkår og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger.

Dine rettigheter
Du kan når som helst redigere dine kontaktopplysninger og trekke tilbake eller gi samtykke til kommunikasjon ved å kontakte Randaberghallen. Som innlogget bruker har du innsyn i dine personopplysninger.

Ønsker du å få tilsendt alle personopplysninger hallen har lagret om deg må du kontakte hallen, eller logge deg inn på din ”profil” via hallens hjemmeside.

Dersom du vil kreve at dine personopplysninger skal bli slettet, kan du kontakte hallen på telefon eller e-post. Kontaktopplysninger finner du på http://randaberghallen.no

Dersom du krever dataportabilitet, som er retten til å ta med seg egne personopplysninger til en annen virksomhet, gjelder denne retten kun personopplysninger som du selv har gitt til hallen. Det vil si kontaktinformasjonen din.

Sletting av personopplysninger
Du kan når som helst be om at dine personopplysninger slettes. Det vil imidlertid bety at du må registrere deg på nytt dersom du på et senere tidspunkt ønsker å reservere ny tid i hallen.

Kundeservice
Har du spørsmål om dine personopplysninger eller ønsker innsyn, ta kontakt med hallen innenfor åpningstidene på telefon eller på e-post. Kontaktopplysninger finner du på http://randaberghallen.no

Personvernombud
Har du spørsmål om eller er uenig i hvordan Randaberghallen behandler personopplysninger, kan du sende en e-post der du beskriver hva din henvendelse gjelder. Kontaktopplysninger finner du på http://randaberghallen.no

Du kan klage på hvordan Randaberghallen eller databehandler Supersaas B.V. behandler dine personopplysninger til Datatilsynet: e-post: postkasse@datatilsynet.no , telefon: 22 39 69 00