Randaberghallen er sommerstengt frem til og med søndag 16. august. Hvordan driften blir etter sommeren avhenger av overordnede smittevernregler og vi ser for oss å komme tilbake med mer informasjon i løpet av uken før hallen åpner igjen. God sommer!

Kjære publikumsbader

Smittevernregler og tiltak mot smittespredning medfører at svømmehallen har lavere kapasitet til å ta i mot gjester enn vanlig.
Publikumsbadere må av den grunn reservere plass på forhånd.

Vennligst se hva som er ledig nedenfor og reserver ledig tid ved å trykke på aktuell tidsluke. «Antall» = antall personer uavhengig av alder. En registrert bruker kan reservere plass til maksimalt 5 personer, forutsatt at det så mange ledige plasser igjen. Vi har dessverre ikke mulighet til å overskride fastsatt personbegrensing. Ved ankomst betaler du på vanlig måte eller bruker ditt halvårskort/klippekort. Betal fortrinnsvis med kort. Med unntak av morgensvømming har vi satt opp minimum to timer totaltid (betaling/registering av ankomst, skifte, dusj, bading). Hvis man eksempelvis reserverer plass kl. 10 – 12, så må man ankomme resepsjon til svømmehall kl. 10 og forlate Randaberghallen senest innen kl. 12.  Det er viktig at alle overholder reservert tid slik at man ikke kolliderer med andre gjestegrupper som er på vei inn/ut av hallen.

Vennligst følg skilting og videre anvisninger fra betjeningen, samt husk overordnede føringer for å unngå smittespredning:

  • Hold god avstand til andre (minst 1 meter)
  • Utvis god hygiene
  • Syke personer må holde seg hjemme

Randaberghallen skulle egentlig vært sommerstengt fra og med uke 26, men vi har forlenget sesongen og satt opp publikumsbading også i uke 26 og 27. (Deretter stengt frem til mandag 17. august.)

Pensjonistbading og bruk av badstuer utgår foreløpig på ubestemt tid. Merk også at tilgjengelige tidspunkt vil kunne avvike fra vanlige åpningstider. Vi ber om forståelse for at dette er en ny situasjon for oss og at vi ønsker å gjøre det beste ut det hele. Vi evaluerer og justerer fortløpende i forhold til gjeldende smittevernregler og erfaringer vi får etter hvert.

Vi utvider automatisk gyldighetsperiode på alle periodebilletter og klippekort tilsvarende perioden hallen har vært stengt. Hvis det skulle oppstå kapasitetsutfordringer ved gjenåpning så vil vi ytterligere utvide gyldighetsperiode for å kompensere for dette.

Ikke reserver plass hvis du ikke er sikker på at du vil bruke den.
Det er viktig at man ikke opptar unødig plass som følge av manglende oppmøte. Brukerkontoer med manglende oppmøte vil få eventuelle senere reservasjoner slettet, og konto sperret for videre bruk. Vi har imidlertid forståelse for at uforutsette hendelser som sykdom o.l. kan oppstå. I slike tilfeller ber vi om at dere avbestiller på tidligst mulig tidspunkt. Se bruksanvisning nederst på siden.

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål i denne forbindelse.

Vi gleder oss til gjenåpning og skal stå på for at du får et trygt og trivelig besøk.

Velkommen til Randaberghallen!

Trykk her for å reservere plass

Bruksanvisning: Trykk her for å se hvordan du reserverer plass / Trykk her for å se hvordan man avbestiller (åpnes i eget vindu/fane)